Expert in afvoer en recycling van sloop- en bouwpuin

Het afvoeren en verwerken van puin- en bouwafval is een tijd- en geldrovende operatie. Maar met specialisten zoals K&G Postma bv bent u beter af. Die hebben het materiaal, de kennis, de mensen en die kennen de wegen. Dat bespaart u dagen zo niet weken aan kostbare tijd, onnodige schade en vele euro’s.

Van vergunning tot concrete recycling is wat we dagelijks doen. Wij maken slopers blij met verantwoorde afvoer en zorgen voor tevreden wegenbouwers met goedgekeurd materiaal voor hergebruik. Dat doen we met alle benodigde en vereiste certificaten en met een snelheid die opdrachtgevers iedere keer weet te verrassen.

Puinbreken en recyclen

Wij zijn een erkende verwerker van puin, sinds 1980 wordt door ons bedrijf in Leeuwarden, als onderdeel van één van onze drie gespecialiseerde bedrijven, puin verwerkt tot een gecertificeerd product. Het door ons verwerkte puin is afkomstig van onze eigen sloopwerken of van sloopwerken van derden, uit de wegenbouw e.d.

Het granulaat wordt voornamelijk toegepast/verwerkt in de wegenbouw, bouwterreinen etc. Onderstaande producten zijn op basis van de BRL 2501-1 Komo en BSB gecertificeerd

  1. menggranulaat 0-31.5mm
  2. hydr. menggranulaat 0-45mm
  3. betonpuin 0-31.mm

Graag informeren wij u over:

  • prijzen granulaat – gehaald of inclusief transport
  • storttarieven – gebracht of inclusief transport

Ook particulieren kunnen kleine hoeveelheden puin tegen een geringe vergoeding hier storten

Specialistisch vakmanschap

K&G Postma bv voldoet volledig aan alle vereiste veiligheidseisen en verzorgt het gehele traject van sloopwerk tot en met de recycling. We beschikken over ondermeer KOMO KEC-GRA-05-9189 voor recyclinggranulaat.